Colofon

Informatie overeenkomstig § 5 TMG:
Coatinc PreGa GmbH & Co. KG
Hüttenstraße 45
D-57223 Kreuztal

Vertegenwoordigd door:

Directeur: Marius Künstner, Philippe Dupont
Handelsregister: Kantongerecht van Siegen, HRA 9180
BTW-nummer: DE 815327664

Contact:

Telefoon: +49 2732 796-100
E-mail: prega@coatinc.com

Concept, ontwerp en realisatie:

zuk. AG
www.zuk.de

Uitsluiting van aansprakelijkheid:

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van onze website werd met de grootste zorg samengesteld. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van het gebruik van onze website.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden, waarvan wij geen invloed op de inhoud hebben. Daarom kunnen wij niet aansprakelijkheid worden gesteld voor de inhoud van deze derden. Voor de inhoud van de gelinkte sites is altijd de betreffende aanbieder of exploitant van de sites verantwoordelijk. De gelinkte sites werden op het moment van linken op mogelijke wetsovertredingen gecontroleerd. Op het moment van linken werd geen onwettige inhoud geconstateerd.

Auteursrecht

De website, met inbegrip van het ontwerp, de vormgeving, grafieken, afbeeldingen en tekst is auteursrechtelijk beschermd. Voor het kopiëren, de bewerking, verspreiding en elke vorm van exploitatie anders dan is toegestaan overeenkomstig het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van Coatinc PreGa GmbH & Co. KG vereist.

Gegevensbescherming

Meestal is het mogelijk om onze website te gebruiken zonder persoonlijke gegevens te verstrekken. Voor zover op onze website persoonsgegevens (bijv. naam, adres of e-mailadressen) worden verzameld, gebeurt dit voor zover mogelijk altijd op vrijwillige basis. De door u verstrekte gegevens worden door ons opgeslagen voor verdere verwerking. Deze worden niet doorgegeven aan derden. Meer informatie over de gegevensbescherming vindt u in onze privacyverklaring.